Skladování náhradních dílů ve Philip Morris ČR a.s. - Tvrdík, Antonín (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou skladování. Je zaměřena na skladování náhradních dílů v tabákové společnosti Phillip Morris ČR a.s. v Kutné Hoře. V práci je provedena analýza skladování náhradních dílů v této společnosti. Na základě analýzy jsou pak navržena opatření, která mohou pomoci odstranit zjištěné nedostatky a zlepšit skladovací procesy.
Storage of spare parts in Philip Morris ČR a.s.
Keywords: skladování; sklady; vychystávání; čárové kódy; Pick by systémy; zásoby; warehousing; warehouse; picking; barcodes; Pick by systems; inventory