Aims in language teaching - Lacková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá především klasifikací cílů, jejich aplikací ve výuce cizího jazyka a zaměřuje se na otázku, jak jsou dlouhodobé cíle reflektovány v cílech krátkodobých.
Cíle ve výuce cizích jazyků
Keywords: Anglický jazyk; výuka jazyků; didaktika; cíle výuky; cizí jazyky