Vlastnické a organizační struktury terminálů kombinované dopravy - Kysilka, Jan (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce je věnována analýze vybraných trhů kombinované dopravy a jejich strukturám. Úvod práce obsahuje základní fakta o legislativě a fungování jednotlivých terminálů kombinované dopravy. Dále práce obsahuje analýzu trhů kombinované dopravy v České republice, Rakouské republice a Spolkové republice Německo. Na základě informací z analýzy je vyhodnoceno postavení České republiky na trhu kombinované dopravy. Závěr práce shrnuje možnosti rozvoje kombinované dopravy na území České republiky.
The ownership and organizational structure of combined transport terminals
Keywords: kombinovaná doprava; operátor kombinované dopravy; organizační struktura; železniční doprava; combined transport; combined transport operator; organizational structure; rail transport