Frau - Kind in den realistischen novellen von Theodor Storm - Pechová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se zabývá především charakteristikou ženských postav vybraných novel Theodora Storma. Zabývá se životem a dílem autora, ženami ve Stormově životě a jejich vlivem na hrdinky jeho novel. V závěru provádí analýzu tří novel Theodora Storma se zaměřením na charakteristiku ženských postav.
Žena - dítě v realistických novelách Theodora Storma
Keywords: německá literatura; Storm, Theodor; literární tvorba; novely; autobiografie; ženy; Děti; literární postavy; literární rozbory