Marketing města Trutnova - Mikešová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2004)
Přiblížení problematiky marketingu města se specifickým zaměřením na jeden z nástrojů komunikačního mixu propagaci a reklamu.
Marketing of town Trutnov
Keywords: Marketingová strategie; Strategické řízení; strategický marketing; Trutnov; SWOT analýza