Konkurenční výhoda společnosti Moraviapress a.s. - Škrobáčková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza a stanovení konkurenční výhody společnosti Moraviapress a.s.
Competitive Advantage of Corporation Moraviapress a.s.
Keywords: Konkurenční výhoda; Marketingová komunikace; diferenciace podniku; analýza společnosti Moraviapress a.s; Marketingový mix; Competitive advantage; Marketing communication; difference of company; analyse of corporation Moraviapress a.s; Marketing mix