Vzdělávací cíle, systém a organizace vzdělávání pracovníků v podnikatelské organizaci - Lišková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2015)
Záměrem bakalářské práce je vysvětlení vzdělávacích cílů, systému a organizaci vzdělávání zaměstnanců v podnikatelské organizaci, následné zmapování těchto složek v daném podniku a nástin možného zlepšení v daném podniku. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy vzdělávací cíle, systém a organizace vzdělávání. Praktická část je zaměřena na konkrétní podnik a jeho vzdělávání. Poslední část práce je zaměřena na doporučení zlepšení vzdělávání pro podnik.
Educational targets, system and organization of education workers in the business organization
Keywords: corporate education; educational targets; education systems; organization of education; firemní vzdělávání; vzdělávací cíle; vzdělávací systémy; organizace vzdělávání