Zásobování provozovny Opravny tramvají - Vlk, Pavel (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na zásobování provozovny Opravny tramvají Dopravního podniku hlavního města Prahy, a.s. První část práce obsahuje teoretické vymezení procesu zásobování. V rámci druhé části je vyhotovena analýza stávající situace zásobování včetně ABC a XYZ analýzy. Na základě výstupů z analytické části jsou ve třetí části představeny návrhy na zlepšení zásobování provozovny Opravny tramvají.
Supply of the tram-repair establishment
Keywords: zásobování; automatická identifikace; čárové kódy; skladování; ABC analýza; XYZ analýza; supply; automatic identification; barcodes; warehousing; ABC analysis; XYZ analysis