Prezentace dat z formátu MS Office do prostředí WWW s použitím technologií ASP a ADO - Myšík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá stručným teoretickým popisem technologií firmy Mikrosoft- Active Server pages (ASP) a Activex Data Objects (ADO). Popisuje též vytvoření funkčního systému WWW stránek, jehož hlavním úkolem je zobrazivat pouze ta data z databáze MS Excel, která si uživatel pomocí internetového formuláře vyžádá.
The Presentation of data of MS Office format into WWW using the technologies of ASP and ADO
Keywords: počítače; MS-Office; Word wide web; Databáze; počítačové technologie