Evidenční systém zaměstnanců a zakázek - Vitásek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření evidenčního systému zaměstnanců a zakázek. V práci jsou popsána možná řešení tohoto problému s databázovou komunikací. Jsou zde implementovány potřebné metody pro komunikaci s databází, export dat a také vše náležité pro vytvoření evidenčního systému zaměstnanců a zakázek.
Registration system employees and contracts
Keywords: registration system; database; communication with database; export; evidenční systém; databáze; komunikace s databází