Aplikace Smart Label v oblasti potravinářského průmyslu - Češek, David (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou chytrých etiket na obalech potravin. Práce se zaměřuje především na problematiku legislativy chytrých etiket na obalech potravin. Součástí práce je porovnání současného vývoje u různých typů chytrých etiket a možné využití standardních tiskových technik pro tisk chytrých etiket. Na závěr se práce zabývá možností aplikovat chytré etikety v chladícím řetězci potravin.
Aplication of Smart Labels in food and cold chain industry
Keywords: legislativa EU; design obalů; chytré etikety; balení potravin; inteligentní obaly; EU legislation; packaging Design; smart labels; food packaging; intelligent packaging