Príčiny a dôsledky nezamestnanosti v SR se zameraním na región Rimavská Sobota - Barabásová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá nezaměstnaností v Slovenské republice. V teoretické části je zpracován vývoj nezaměstnanosti, praktická část sleduje problém nezaměstnanosti v okrese Rimavská Sobota.
Reasons and consequences of unemployment in Slovak republic with turn on region Rimavská Sobota
Keywords: Nezaměstnanost; Slovenská republika; vývoj nezaměstnanosti; region Rimavská Sobota