Mapování dodavatelského řetězce pro polovodičové komponenty pro oblast automotive - Vyčítal, David (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zaměřuje na analýzu současného stavu dodavatelských řetězců polovodičových komponent pro automobilový průmysl. Zkoumá dopady současných světových událostí na tyto dodavatelské řetězce, popisuje jejich další vývoj a dává doporučení, jakým způsobem by se společnosti v automobilovém průmyslu měli těmto skutečnostem přizpůsobovat.
Semiconductor components supply chain mapping in automotive
Keywords: automobilový průmysl; polovodiče; dodavatelský řetězec; automotive industry; semiconductors; supply chain