Optimalizace systému přepravy farmak expresní službou Sprint v rámci ČR - Kopecký, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci navrhuje systém pro zajištění expresní přepravy farmak, která vyžadují zvláštní přepravní podmínky.
Optimal use of medine transport system by express service Sprint in the Czech republic
Keywords: Optimalizace; zasilatelství; farmaka