Posouzení výhodnosti jednotlivých skupin výkonů podniku - Davídková, Magdaléna (Univerzita Pardubice, 2017)
Předmětem bakalářské práce je posoudit výhodnost jednotlivých skupin výkonů podniku, a to z hlediska dosaženého příspěvku na úhradu fixních nákladů a tvorby zisku (krycího příspěvku), a z hlediska dosažených tržeb.
Assessment of benefits of particular company's performance groups
Keywords: vývoj krycího příspěvku; vývoj tržeb; development of contribution margin; development of revenues