Řízení lidských zdrojů v Rádiu KISS 98 FM, s. r. o. - Merunková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2005)
První část bakalářské práce vymezuje základní pojmy týkající se managementu. Druhá část je zaměřena na jednu z manažerských funkcí, a to na personální management. Třetí část charakterizuje Rádio KISS a jeho produkty, obsahuje stručnou historii. Čtvrtá část se zabývá řízením lidských zdrojů v Rádiu KISS 98 FM, s. r. o.
Human resources management in Radio KISS 98 FM, s. r. o.
Keywords: personální management; Řízení lidských zdrojů; Management; Výběr pracovníků; Odměňování; personalistika