Strategické aspekty integrace výroby pigmentů a barviv do dodavatelsko-odběratelských řetězců - Pamánek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá výzkumem integrace Ostacoloru, a.s. do dodavatesko-odběratelských řetězců.
The strategic aspects of the integration of pigments and dyes production into the supply chain
Keywords: pigmenty; barviva; Ostacolor a.s. Pardubice; dodavatelsko-odběratelské vztahy