Domácí násilí - Luks, Jiří (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem bakalářské práce je zaměření na činnost policie CR a intervenčních center při problematice domácího násilí. Dále student zpracuje rozpočty zainteresovaných složek a dopad na ekonomiku. Dotáže se respondentů, jak oni vnímají domácí násilí ve společnosti.
Domestic violence
Keywords: domácí násilí; ohrožené osoby; pachatelé; násilí; dopad na ekonomiku; intervenční centra; Policie České republiky; domestic violence; endangered person; perpetrator; impact on economy; intervention centre; Police of the Czech Republic