Integrovaný záchranný systém - Stejskalová, Hana (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je věnována řízení a souvisejícím událostem. Zejména pak charakterizuje složky Integrovaného záchranného systému v rámci jeho činnosti. Praktická část se zabývá mimořádnými událostmi, vyskytujícími se na území okresu Chrudim a ve zde působícím IZS. V závěru práce jsou podány návrhy a doporučení na zlepšení fungování IZS v okrese Chrudim.
Integrated rescue system
Keywords: krize; mimořádné události; krizové řízení; Integrovaný záchranný systém; crisis; extraordinary events; crisis management; Integrated rescue system