Sázkový informační systém - Janeček, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá tématikou informačních sázkových systémů. Úkolem takového systému je sběr, analýza, zpracování a uskladnění potřebných informací pro pozdější zveřejnění pomocí aplikace s uživatelským rozhraním. Toto komplexní řešení je vyvíjeno v rámci praktické části této práce. Dílčí části jsou vyvíjeny za použití aktuálních technologií, k zajištění maximální podporované funkcionality a dodržení současných standardů v této oblasti. Hlavním cílem systému je poskytnout uživateli získané informace v přehledné podobě tak, aby navýšili jeho šance na úspěch během sázení.
Betting information system
Keywords: sázky; sázkové systémy; mobilní aplikace; Android; webové služby; SOAP; .NET; bets; betting systems; mobile application; Android; web service; SOAP; .NET