Tabu spojená s kojením na veřejných místech v ČR - Jirásková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce je vytvořená jako teoreticko-průzkumná. Zabývá se problematikou tabu související s kojením. V teoretické části je zaměřena na tabu ve společnosti, jeho popis a vysvětlení, dále na kojení na veřejnosti, jeho podporu a význam kojení. V praktické části je popsán dotazníkový průzkum, který se zaobírá tím, jak české matky vnímají tabu spojená s kojením na veřejných místech v České republice.
Taboo associated with breastfeeding in public places in the Czech Republic
Keywords: tabu; kojení; děti; mateřské mléko; veřejnost; taboo; breastfeeding; children; breast milk; public