Analýza vybraných činností ŘLZ ve vybraném podniku - Ulrich, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce popisuje vybrané personální činnosti v podniku Synthesia. Je rozdělena na teoretickou část, která obsahuje základní pojmy ŘLZ a praktickou část ve které je napřed představen podnik Synthesia poté následuje popis vybraných činností podniku Synthesia. Na závěr BP je navrženo doporučení pro zvýšení efektivnosti ŘLZ
Analysis of selected human resources management activities in selected company
Keywords: Řízení lidských zdrojů; odměňování; motivace; podniky; zaměstnanci; pracovníci; mzda; plat; Human Resource management; motivation; companies; sallary; remuneration; employees; workers; pay