Komplexní pozemkové úpravy - Kašpar, Aleš (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce popisuje historický vývoj pozemkových úprav, současné postupy a zákonné předpoklady provádění pozemkových úprav a rozebírá konkrétní pozemkovou úpravu.
Complex land modification
Keywords: pozemkové úpravy; územní plánování; ÚSES; krajina; scelování pozemků