Způsob řešení růstu provozu na letišti Praha - Ruzyně v současnosti a příštích letech - Procházka, Robert (Univerzita Pardubice, 2006)
Shrnutí poznatků o způsobech možného rozvoje letiště Praha- Ruzyně v současné době a příštích letech.
Methods of solving the increase of traffic at the Praha-Ruzyně airport at present and in the future
Keywords: Letecká doprava; letiště; Praha-Ruzyně; letový provoz