Technologické aspekty provozu speciální městské dopravní služby - Malinka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou provozních aspektů speciální městské dopravní služby, která je určena převážně pro přepravu osob s omezenými schopnostmi pohybu nebo orientace. Práce se dále zabývá návrhem provozních, optimalizačních a organizačních změn speciální městské dopravní služby v Pardubicích. Autor tyto návrhy nakonec hodnotí pomocí technologických a ekonomických ukazatelů. Diplomová práce vznikla v rámci řešení projektu Studentské grantové soutěže SGS.
Technological aspects of operating of Special Urban Transportation Service
Keywords: doprava pro handicapované; optimalizace; speciální městská dopravní služba; optimization; Special Urban Transportation Service; transport for disabled people