Skladování ve společnosti fortell s.r.o. - Urban, Jan (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá skladováním ve společnosti fortell s.r.o. Zaměřuje se na způsoby skladování materiálu a hotových výrobků. V první části je popsána teoretická část problematiky. Druhá část obsahuje analýzu současného stavu skladování podniku. Na základě analýzy jsou ve třetí části představeny návrhy na zlepšení skladování.
Warehousing in the company fortell s.r.o.
Keywords: skladování; manipulační prostředky; řízení zásob; sklady; warehousing; handling equipment; inventory management; warehouses