Analýza vývoje čisté inflace v ČR - Ulč, David (Univerzita Pardubice, 2002)
Autor v práci sleduje vývoj čisté inflace v české ekonomice. Shrnuje hlavní příčiny včetně měnové a fiskální politiky ČR.
Analysis of net inflation development in the Czech republic
Keywords: veřejné finance; Inflace; Česko; měnová politika; Fiskální politika