Moderní distribuční systémy - Murinčeková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá distribučním systémem ve vybraném podniku. První část je rozdělena do třech kapitol, které definují zásoby, plánování a řízení výroby, logistické technologie, distribuci. Druhá část popisuje analyzovanou firmu 2VV s. r. o a její distribuční systém. Na základě zjištěných poznatků jsou ve třetí části navržena opatření, doporučení a řešení na zlepšení současného distribučního systému ve firmě.
Modern distribution systems
Keywords: logistika; logistické systémy; distribuční systémy; zásobování; výroba; distribuce; logistics; logistics systems; distribution systems; supply; production; distribution