Nahrazení veřejné drážní dopravy na trati 014 po zastavení nebo omezení provozu autobusovou dopravou - Koděra, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se v první kapitole zabývá analýzou veřejné drážní osobní dopravy a veřejné linkové autobusové dopravy mezi městem Kolín a obcí Ledečko. Práce se bude také věnovat vybavení a dostupnosti autobusových a železničních zastávek mezi obcí Kolín Ledečko, jízdními řády a dopravními prostředky. V práci je navržena nová organizace autobusové dopravy pro nahrazení veřejné drážní osobní dopravy na trati 014.
The replacement of the public rail transport on the railway number 014 after stopping or reducing the bus service
Keywords: docházková vzdálenost; jízdní řády; linka; trať 014; nahrazení; veřejná autobusová doprava; veřejná drážní doprava; walking distance; timetable; line; track 014; replacement; public bus transportation; public rail transport