Príspevok k analýze povýbuchových splodín - Varga, Róbert (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá využitím chromatografických, spektrálních a spojených těchto metod pro analýzu povýbuchových zplodin.
Supplement to analzsis of explosive residues
Supplement to analzsis of explosive residues
Keywords: výbušiny; zplodiny; Analýza; chromatografická analýza; spektrální metody