Optimalizace linek provozovaných na základě objednávek obchodních center v Plzni - Macháň, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2012)
Předmětem diplomové práce je analýza a optimalizace linek provozovaných na základě objednávek obchodních center v Plzni. Úvodní kapitola se zabývá charakteristikou dopravní obslužnosti. V dalších kapitolách je analyzována dopravní obslužnost obchodních center v Plzni a na základě získaných poznatků je navržena optimalizace jednotlivých linek objednávaných obchodními centry. V poslední části práce je navržená optimalizace hodnocena z hlediska ekonomického přínosu.
Optimisation of transport lines on the basis of shopping centre commissions in Pilsen
Keywords: obchodní centra; veřejná doprava; dopravní obslužnost; Tesco; jízdní řády; Plzeň; ČSAD autobusy Plzeň; shopping centres; public transportation; public transport service; timetables; Pilsen