Zavádění nových produktů v České pojišťovně, a.s. - Matoušková, Petra (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá zaváděním nových produktů na trh u spolčnosti Česká pojišťovna, a.s.. Práce nejprve vymezuje základní pojmy, které jsou důležité pro zavádění nových výrobků na trh. Dále je v práci podrobně rozepsána situační analýza dané společnosti s důrazem na analýzu zavádění nových produktů na trh a analýzu životního cyklu produktů ve společnosti Česká pojišťovna, a.s.. V závěru bakalářské práce jsou navrhnuta konkrétní zlepšení při pronikání nových produktů na trh ve společnosti Česká pojišťovna, a.s..
Innovation a new classes of insurance in the Czech Insurance Company, a.s.
Keywords: Insurance; Competition; products; Marketing; pojištění; Konkurence; produkty