Činnost magistrátu města v rámci prevence kriminality - Böhmová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kriminality a vyzdvihuje důležitost její prevence, zejména na místní úrovni, na které je realizováno největší množství preventivních programů. Přibližuje činnost magistrátu města, který plánuje a realizuje preventivní opatření, a dalších institucí, které s magistrátem kooperují a vytváří tak společně komplexní síť prevence. Zároveň je analyzováno, zda zmíněná opatření plní svůj účel a daří se kriminalitu snižovat či nikoliv.
Crime Prevention Activities of the City Council
Keywords: kriminalita; prevence kriminality; magistrát; trestné činy; criminality; crime prevention; city council; crimes