Problém lokace sběrného přepravního uzlu České pošty, s. p. pro region Východní Čechy - Pristachová, Monika (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se orientuje na lokační problém sběrného přepravního uzlu pro region Východní Čechy. Analyzuje a posuzuje sběrné přepravní uzly, které se nacházejí v regionu z hlediska počtu zpracovávaných zásilek a jejich lokace. Hlavním cílem je pomocí lokační úlohy nalézt vhodnou lokaci pro jeden sběrný přepravní uzel.
Location problem of Česká pošta, s. p. East Bohemian transport hub
Keywords: lokace; sběrný přepravní uzel; oblastní přepravní síť; hlavní přepravní síť; poštovní kurzy; location; collecting transportation node; regional transportation network; major transportation network; postal courses