Metody výběru pracovníků ve vybraných podnicích - Nožičková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou výběru pracovníků. Obsahuje rešerši dané problematiky vycházející z aktuální odborné literatury. Zaměřuje se na popis dílčích činností v procesech získávání a výběru pracovníků a popis metod používaných v jednotlivých procesech výběru a při testování uchazečů. Praktická část práce obsahuje výsledky a analýzu šetření, které bylo provedeno v průmyslových podnicích.
Employees selection methods in selected enterprises
Keywords: získávání pracovníků; výběr pracovníků; lidské zdroje; personální anamnéza; recruitment; selection of employees; human resources; personal anamnesis