Finanční kontrola, efektivnost a hospodárnost firmy - Soudková, Dana (Univerzita Pardubice, 2011)
Hlavním tématem této bakalářské práce je finanční kontrola a efektivnost ve firmě. Konkrétněji jsou zde popsány kontrolní metody, kontrolní postupy a rizika vyskytující se při dosahování stanovených cílů firmy. Ve druhé části závěrečné práce jsou teoretické poznatky, týkající se vzniku rizik a jejich opatření, využity pro doporučenou firmu.
Financial controll, effectiveness and economization of a company
Keywords: finanční kontroly; efektivnost; vnitřní kontrolní systémy; systémy řízení rizik v orgánech veřejné správy; financial controlls; effectiveness; internal control systems; risk management system in authority of public administrations