Transformácia dopravnej firmy na logistickú spoločnosť - Hulina, Pavol (Univerzita Pardubice, 2011)
Cieľom práce je vytvoriť kompletný projekt transformácie dopravnej firmy na logistickú spoločnosť. Na to je potrebné analyzovať súčasný stav firmy HT a vznikajúceho logistického problému zberu starých automobilov, a následne navrhnúť vhodný dopravný prostriedok na túto činnosť. Ďalej je potrebné navrhnúť trasy liniek zbierajúcich staré automobily a vytvoriť kalkuláciu nákladov a výnosov na základe poskytnutých údajov o zbere automobilov.
Transformation of transport company for logistics company
Keywords: logistika; kontajnerová doprava; recyklácia automobilov; kalkulácia nákladov a výnosov; outsourcing; logistics; container transport; cost-benefit calculation; vehicle recycling