Konkurenční analýza a strategie cestovní kanceláře Paradis tour - Štěpánková, Michaela (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá konkurenční analýzou a vytvořením konkurenční strategie cestovní kanceláře Paradis tour.
Keywords: Marketing; Konkurence; Analýza; Strategie; Cestovní ruch; cestovní kancelář