Tvorba studijního materiálu k problematice technických prostředků počítačů - Jílek, Jan (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem bakalářské práce je poskytnout studentům Fakulty ekonomicko-správní Univerzity Pardubice manuál, který ve stručném přehledu popisuje technické prostředky základní jednotky osobního počítače. Rozsah práce vychází z rozsahu výuky v předmětech bakalářského studia. Manuál je doplněn o informační nástěnky, které jsou umístěny v prostorách Ústavu systémového inženýrství a informatiky a o CD s použitými fotografiemi ve vyšším rozlišení.
The creation of the study material on the problems concerning the technical tools of computers
Keywords: osobní počítače; technické prostředky; Informační technologie; Vzdělávání; informační nástěnky; personal computers; technical resources; information technologies; Education; wall posters