Lean v automobilovém průmyslu - Hartmanová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce je zaměřena na vývoj Lean managementu a jeho vybrané nástroje v automobilovém průmyslu. Dále je věnována podnikové kultuře, z důvodu implementace jednotlivých nástrojů a celého Lean managementu. Nakonec se zabývá, jak se na implementaci a stávající nástroje dívají zaměstnanci vybraného podniku.
Lean in the automotive industry
Keywords: Lean; kaizen; nástroje; implementace; podniková kultura; Lean; kaizen; tools; implementation; corporate culture