Soudní kontrola správy v České republice - Rathouská, Alena (Univerzita Pardubice, 2004)
Problematika soudní kontroly ve veřejné správě v České republice.
Judicial control of administration in the Czech republic
Keywords: správní soudnictví; Ústavní soud; Kontrola; veřejná správa