Měření geometrických zkreslení síťových bodů - Kovář, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá měřením geometrických zkreslení síťových bodů pomocí obrazové a fraktální analýzy.
Measuring of the geometric distortions of halftone dots
Keywords: tisk; tiskové body; deformace tiskového bodu; analýza obrazu; fraktální analýza