Marketingová komunikace ve firmě Šmídl s.r.o. - Mamiňák, Jan (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingová komunikace ve firmě Šmídl s.r.o. V úvodní teoretické části bude pojednáno o problematice marketingové komunikace. Následná část bude spočívat v analýze současného stavu marketingové komunikace směrem k potencionálním zákazníkům firmy Šmídl s.r.o. Na základě výsledků analýzy budou navržena opatření ke zlepšení marketingové komunikace směrem k potencionálním zákazníkům firmy Šmídl s.r.o.
Marketing communication at Šmídl s.r.o.
Keywords: marketing; marketingová komunikace; zákazníci; prodej; marketing; marketing communication; customers; sales