Aplikace demonstrující práci s nadreálnými čísly - Čech, Petr (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh a implementaci webové aplikace demonstrující práci s nadreálnými čísly. Uživateli je představena množina nadreálných čísel, jejich základní vlastnosti, konstrukce dalších čísel a základní aritmetické operace s nimi. Práci s nadreálnými čísly si uživatel může sám vyzkoušet. Webová aplikace je jednoduchá jednostránková aplikace pracující na straně klienta.
Application demonstrating work with Surreal numbers
Keywords: nadreálná čísla; pseudo-číslo; narozeninové číslo; transfinitní čísla; infinitesimální čísla; nadkomplexní čísla; surreal numbers; pseudo-number; birthday number; transfinite numbers; infinitesimal numbers; surcomplex numbers