Využití inhibitorů acetylcholinesterázy při farmakoterapii Alzheimerovy choroby - Potůčková, Martina (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je věnována Alzheimerově chorobě, její charakteristice a popisu nejdůležitějších léčiv této choroby.
Keywords: Alzheimerova choroba; acetylcholinesteraza