Historie a vývoj Státního okresního archivu Pardubice do současnosti - Müllerová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce bude zaměřena na zpracování historie a vývoje okresního archivu, zejména s využitím nepublikovaných pramenů a další související literatury. Pozornost bude věnována odborné společensko-kulturní působnosti archivu a jejím proměnám v čase.
History and Development of the State District Archive Pardubice
Keywords: archivy; archiválie; badatelny; činnost archivu; historie archivu; archives; archival science; research rooms; activity of archive; history