Monitorovací systém výtahu - Bleha, David (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se věnuje návrhu a implementaci monitorovacího systému výtahů. V práci jsou představeni hlavní výrobci výtahů v České republice, jsou v ní stanoveny požadavky na funkce výtahového monitorovacího systému, podrobně je popsána řídící deska výtahu EKM 66 a její komunikační protokol. Dále je navržena konkrétní realizace monitorovacího systému na platformě PLC pomocí jazyka ST (Strukturovaný text). V práci je vytvořeno uživatelské rozhraní monitorovacího systému prostřednictvím WebMakeru.
Elevator monitoring system
Keywords: TECO; PLC; výtahy; monitorovací systém; EKM66; TECO; PLC; elevators; monitoring system; EKM66