Činnost finančního poradce - Oriničová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se věnuje činnosti finančních poradců. Zahrnuje charakteristiku, základní principy a přínosy práce poradců. Je zde pojednáno o vybraných produktech, které poradci při své práci často klientům doporučují. Dále práce srovnává finanční poradce s ostatními distribučními kanály a charakterizuje jejich postavení na trhu. Výstupem je kritické zhodnocení činnosti finančních poradců a vlastní doporučení na zlepšení jejich činnosti.
Agency of a Financial Adviser
Keywords: finanční poradce; finanční společnosti; finanční analýza; komparace; financial adviser; financial companies; financial analysis; comparison