Výroba tuhých hnojiv v České republice - Doubravská, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá současným stavem výroby tuhých hnojiv v České republice, jejich průmyslovou výrobou, vlastnostmi a použitím.
Production of solid fertilizers in Czech Republic
Keywords: tuhá hnojiva; granulovaná hnojiva; vlastnosti hnojiv; výroba hnojiv; solid fertilizers; granular fertilizers; characteristics of fertilizers; production of fertilizers