Jóga v České republice : příkladová studie systému jóga v denním životě - Kučírková, Olga (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá problematikou jógy v České republice se zaměřením na systém Jóga v denním životě. Praktická část je založena na analýze dat získaných terénním výzkumem, jehož cílem bylo zjistit dlvody praktikování jógy v České republice.
Yoga in the Czech Republic : the case study of the system yoga in daily life
Keywords: jóga; Česko; každodenní život